Pacht 26 - Menuformules
Koken is kunst.
Kunst vraagt geduld.
Geniet van dit moment.
Verkrijgbaar op weekdagen tijdens de middagshift.
Verkrijgbaar op weekdagen tijdens de middagshift & op donderdagavond.
Altijd verkrijgbaar, op weekdagen tijdens de middagshift te bestellen tot 13u00.
Verkrijgbaar op donderdag-, vrijdag- & zaterdagavond, te bestellen tot 20u15.
DEGUSTATIEMENU
Vrijdag 15 april t.e.m. dinsdag 10 mei
enkele hapjes bij het aperitief
Ganzenlever *
mousse van paling - appel - rabarber - rode biet
Gebrande prei ***
eigeel - linzen - grijze garnalen - olie van daslook - copa-ham
Kabeljauw
licht gepekeld - knolselder - monniksbaard - zalmeitjes
Zwartpootkip **
BBQ - morieljes - witte asperges - verse kruiden
Duroc de batallé
sjalot - radijs - pickels - notensla
Framboos
panna cotta - ruby-chocolade - merengue - granaatappel - klaverzuring
° U kan het menu uitbreiden met een selectie mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de chef (extra: € 12,00).
° Vraag zeker naar onze chariot met een verfijnde selectie oude porto’s, sherry’s, bieren & unieke dessertwijnen per glas.
3-gangenmenu: € 39,00 (op weekdagen tijdens de middagshift)
wijnen: € 14,00 / bob: € 7,50 / wijnen next level: € 20,00 / bob next level: € 10,00
all-informule: € 68,00
(incl. aperitief & hapjes, 3 gangen, 2 glazen wijn/bier & koffie/thee, excl. water)
(champagne, whisky, gin-tonic of speciale koffie: supplement van € 7,00)
4-gangenmenu *: € 52,00 (op weekdagen tijdens de middagshift & op donderdagavond)
wijnen: € 21,00 / bob: € 10,50 / wijnen next level: € 30,00 / bob next level: € 15,00
5-gangenmenu **: € 64,00 (altijd verkrijgbaar, op weekdagen tijdens de middagshift te bestellen tot 13u00)
wijnen: € 28,00 / bob: € 14,00 / wijnen next level: € 38,00 / bob next level: € 19,00
6-gangenmenu ***: € 76,00 (op donderdag-, vrijdag- & zaterdagavond, te bestellen tot 20u15)
wijnen: € 35,00 / bob: € 17,50 / wijnen next level: € 50,00 / bob next level: € 25,00
° Aangepaste bieren: € 6,00 / flesje
° Aangepaste wijnen: 1 glas per gerecht / aangepaste bob-formule: 1/2 glas per gerecht, t.e.m. het hoofdgerecht
° Vraag naar onze wijnkaart met meer dan 300 unieke wereldwijnen!
° Gelieve eventuele allergieën op voorhand door te geven. Sommige aanpassingen resulteren in een supplement.
GASTRONOMISCHE LUNCH
Maandag 2 mei 2022 t.e.m. vrijdag 13 mei 2022
maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag serveren we een gastronomisch lunch.
De gerechten veranderen wekelijks en zijn ideaal voor mensen die weinig tijd hebben. We kunnen ook bij deze gerechten aangepaste wijnen of bieren serveren.
Gastronomische lunch 2 gangen
Gemarineerde Zalm
witte asperge - Granny Smith - koolrabi - geitenkaas - ceviche
Ombervis
witte asperge - lamsoor - jus van garnalen
Prijs: € 33,00
Eventueel uit te breiden met:
- Bordje geselecteerde hoevekazen: € 12,00
- Chocolademoelleux: € 11,00
- Sabayon: € 10,00
- Dame blanche met vers ijs: € 10,00
- Suggestiedessert: € 11,00
- Framboos-dessert: € 11,00
Panna cotta- granaatappel- merengue- ruby chocolade
- Koffie met een assortiment kleine versnaperingen
Rondt u de lunch graag om een bepaald uur af? Laat ons dat dan zeker weten wanneer we uw bestelling komen opnemen.
Gelieve ons op de hoogte te brengen van eventuele allergieën.
DEGUSTATIEMENU
Donderdag 12 mei t.e.m. dinsdag 7 juni
enkele hapjes bij het aperitief
Zeebaars *
koolrabi - stekelbes - citroenafrikaantjes - tobiko-eitjes - sorbet van wakame
Langoustine ***
courgette - granola van zwarte quinoa & appel - miso
Schelvis
gebrand - uitjes - gerookte mousseline - dashi
Sot l’y laisse **
witte asperges - oosterscheldepaling - vichyssoise - lamsoor
Lam uit Texel
artisjok - groene asperges - pomme Anna - vadouvan
Aardbei
Sorbet van watermeloen - zorri-cress - champagne - olijfolie
° U kan het menu uitbreiden met een selectie mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de chef (extra: € 12,00).
° Vraag zeker naar onze chariot met een verfijnde selectie oude porto’s, sherry’s, bieren & unieke dessertwijnen per glas.
3-gangenmenu: € 39,00 (op weekdagen tijdens de middagshift)
wijnen: € 14,00 / bob: € 7,50 / wijnen next level: € 20,00 / bob next level: € 10,00
all-informule: € 68,00
(incl. aperitief & hapjes, 3 gangen, 2 glazen wijn/bier & koffie/thee, excl. water)
(champagne, whisky, gin-tonic of speciale koffie: supplement van € 7,00)
4-gangenmenu *: € 52,00 (op weekdagen tijdens de middagshift & op donderdagavond)
wijnen: € 21,00 / bob: € 10,50 / wijnen next level: € 30,00 / bob next level: € 15,00
5-gangenmenu **: € 64,00 (altijd verkrijgbaar, op weekdagen tijdens de middagshift te bestellen tot 13u00)
wijnen: € 28,00 / bob: € 14,00 / wijnen next level: € 38,00 / bob next level: € 19,00
6-gangenmenu ***: € 76,00 (op donderdag-, vrijdag- & zaterdagavond, te bestellen tot 20u15)
wijnen: € 35,00 / bob: € 17,50 / wijnen next level: € 50,00 / bob next level: € 25,00
° Aangepaste bieren: € 6,00 / flesje
° Aangepaste wijnen: 1 glas per gerecht / aangepaste bob-formule: 1/2 glas per gerecht, t.e.m. het hoofdgerecht
° Vraag naar onze wijnkaart met meer dan 300 unieke wereldwijnen!
° Gelieve eventuele allergieën op voorhand door te geven. Sommige aanpassingen resulteren in een supplement.
Recensies van experten
Fris en uitnodigend oogt het restaurant van chef Stefaan de Proft en Els Van Sande, gelegen in Gijzegem, een deelgemeente van Aalst. Hij tekent voor smaakvolle, vaak scherp afgelijnde bereidingen, waarvoor hij een breed palet aan ingrediƫnten zorgzaam gebruikt. Denk daarbij aan risotto met pompoen, soft shell krab en coppa of een waaier aan groenten en fruit waaronder pastinaak, girolles, veenbessen en kweepeer naast sappige truffelpolenta. Geslaagd nagerecht rond sorbet van passievrucht, beignet van chocolade, witte chocolade en kokosnoot.
This chef-wine waiter, who regularly scours eastern Europe to enrich his wine list, is also a regular early market bird, on the lookout for the best produce. His passion shines through in creative recipes, which enhance and reveal the flavours of fine ingredients. Excellent pleasure-for-money!
You have successfully joined our subscriber list.
Privéparking voor 12 wagens beschikbaar achter het restaurant. Openbare parking beschikbaar aan restaurant.
Allergieën? Gelieve op voorhand te verwittigen!