Pacht 26 - Menuformules
Koken is kunst.
Kunst vraagt geduld.
Geniet van dit moment.
Verkrijgbaar op weekdagen tijdens de middagshift & op donderdagavond.
Altijd verkrijgbaar, op weekdagen tijdens de middagshift te bestellen tot 13u00.
Degustatiemenu 5 gangen is steeds uitbreidbaar met een zesde gang. Chef Stefaan kiest maandelijks een nieuw favoriet gerecht.
Enkel verkrijgbaar op weekdagen tijdens de middagshift!
(niet op feestdagen)
Wij bieden jullie enkele kleine hapjes aan tijdens het aperitief.
° Zalmforel
45° gegaard- quinoa- meloen- artisjok
° Coquelet
courgettebloem- girolles in de room- vitelotte
° Muskaat druiven
Kwark- dragon- amandel- yuzu
Of
Vers gedraaide dame blanche
U kan ook kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef in plaats van dessert (suppl. € 5,00),→ vraag zeker naar onze chariot, dit met tal van oude porto’s,,leuke sherry’s, biertjes en unieke dessertwijnen per glas.
Menu 3 gangen : € 45,00
° 2 glazen geselecteerd wijn: € 14,00/ Bob wijnen: € 7,00
U kan ook opteren voor een volledige all-in formule.
Prijs € 75,00 excl. water
(aperitief en hapjes, 3 gangen menu, 2 glazen wijn of bier, koffie of thee)
° Champagne, whisky, gin-tonic of speciale koffie bij de all-in formule.
suppl. van € 7,00.
Voor de gastronomische lunch voorzien we een tweetal uur heerlijk tafelen.
Wij bieden jullie enkele kleine hapjes aan tijdens het aperitief.
Bio tomaten de Loods
Handgepelde garnalen- bouillon – tartelette- feta- granaatappel
Zeeuwse mosselen
Chowder- Pancetta – mascarpone- mais
** Grietbot
snijbiet- kokkels- gekorst- bulgur
Duif x 3
Ui- mirabel- bout- kervelwortelen
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 12,00) → vraag zeker naar onze chariot, dit met tal van oude porto’s, leuke sherry’s, biertjes en unieke dessertwijnen per glas.
Muskaat druiven
Kwark- dragon- amandel- yuzu
Menu 4 gangen : € 63,00 (niet verkrijgbaar op vrijdagavond en zaterdagavond)
° geselecteerd wijnen: € 21,00/ Bob wijnen : € 10,50
° geselecteerde wijnen anders: € 30,00/ geselecteerde wijnen anders bob: € 15,00
Menu 5 gangen ** : € 80,00 (altijd verkrijgbaar! Op weekdagen tijdens de middagshift te bestellen tot 13.00h)
° geselecteerd wijnen: € 28,00/ Bob wijnen: € 14,00
° geselecteerde wijnen anders: € 40,00/ geselecteerde wijnen anders bob:
€ 20,00
Voor de geselecteerde wijnen serveren we 1 glas per gerecht, voor de wijn bobformule een half glas per gerecht. Dit tot en met het hoofdgerecht! ° Alcoholvrije sappen: € 6,00/ glas
Check ook onze meer dan 350 unieke referenties à la carte wereldwijnen!
Signatuur van de Chef
Gebakken ganzenlever – watermeloen – girolles- pimpernel
( Uitbreiding menu: € 22,00 )
° geselecteerd wijn: € 7,00/ Bob wijn: € 3,50
° geselecteerde wijn anders:: € 10,00/ bob wijn: € 5,00
Gelieve ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u.
Voor het degustatiemenu voorzien we 3 à 4 uur heerlijk tafelen.
Recensies van experten
Fris en uitnodigend oogt het restaurant van chef Stefaan de Proft en Els Van Sande, gelegen in Gijzegem, een deelgemeente van Aalst. Hij tekent voor smaakvolle, vaak scherp afgelijnde bereidingen, waarvoor hij een breed palet aan ingrediƫnten zorgzaam gebruikt. Denk daarbij aan risotto met pompoen, soft shell krab en coppa of een waaier aan groenten en fruit waaronder pastinaak, girolles, veenbessen en kweepeer naast sappige truffelpolenta. Geslaagd nagerecht rond sorbet van passievrucht, beignet van chocolade, witte chocolade en kokosnoot.
This chef-wine waiter, who regularly scours eastern Europe to enrich his wine list, is also a regular early market bird, on the lookout for the best produce. His passion shines through in creative recipes, which enhance and reveal the flavours of fine ingredients. Excellent pleasure-for-money!
"Wij nodigen u uit om samen met ons, hier bij JRE-Jeunes Restaurateurs, te genieten van de meest fantastische gastronomische keukens van over de hele wereld. Bij elk bezoek aan een van onze fine-dining-gelegenheden, zult u de eindeloze passie voor de ultieme culinaire perfectie van onze chefs gewaarworden. Bovendien kunt u in al onze restaurants een bijzonder unieke en warme sfeer verwachten. Elk JRE-Jeunes Restaurateurs-lid zet zich in voor het behoud van zijn "terroir". Dit betekent dat zij verse, regionale ingrediƫnten serveren die afkomstig zijn van lokale boerderijen, met het hoogste kwaliteitsniveau.
JRE biedt u 375 aangesloten high-end restaurants en 160 comfortabele hotels om uw volgende culinaire bestemming te worden. Als u graag wat extra inspiratie opdoet, kunt u ons exclusieve Passion magazine lezen. Het staat vol met verrukkelijke recepten en tips van onze JRE chefs. Wij kijken ernaar uit u binnenkort in een van onze restaurants te mogen begroeten om u te verbazen met een voortreffelijke gastronomische ervaring. Smakelijk!
You have successfully joined our subscriber list.
Privéparking voor 12 wagens beschikbaar achter het restaurant. Openbare parking beschikbaar aan restaurant. Allergieën? Gelieve op voorhand te verwittigen!