Beste klant,

 

Teneinde u als klant correct te kunnen bedienen vragen wij u vriendelijk om rekening te houden met het onderstaande :

- Daar wij werken met dagverse producten en daartoe afhankelijk zijn van onze leveranciers, kan - bij uitzondering - een gerecht of ingrediënt tijdelijk niet voorradig zijn.

- Op vrijdagavond serveren we uitsluitend ons “4-, 5- en 6-gangen degustatiemenu",

- Op zaterdag serveren we uitsluitend ons “5- en 6-gangen degustatiemenu”.

- Op zondagmiddag serveren we uitsluitend ons “4-, 5- en 6-gangen degustatiemenu".

- Ook op vrijdagavond en zondagmiddag is het mogelijk a la carte te eten, u hoeft hier evenwel voor te reserveren alsook te vermelden wat u zal eten.

- Heeft u een speciaal verzoek of wenst u een bepaald gerecht te eten zoals king krab of ganzenlever, buikspek of Simental entrecote, fazant of hazenrug harlekijn, kreeft of kaviaar, ……… contacteer de chef hiervoor. Hij maakt dit met plezier voor u klaar.

- Indien u met minder mensen komt opdagen dan het gereserveerde aantal dat u had doorgegeven zal er een toeslag gerekend worden van 50.00 euro/ persoon of het besproken menu aangerekend worden.

- Wenst u een factuur! Meld dit bij aankomst aan de gastvrouw.

- Allergieen? Meld dit bij u reservatie, zo kan de chef alles perfect voor u aanpassen.

 

Met culinaire groeten,

Stefaan en Els

Pacht 26