Valentijnsmenu
(ter vervanging van onze degustatie menu
donderdag 14 februari t.e.m. zondag 17 februari
° dit menu is uitsluitend verkrijgbaar tijdens onze avondshiften en op zondagmiddag
Suggestie aperitief: Coupe champagne Palmer en Co rozé: 13.00 euro
* Zeebaars
curry- ricotta- granaatappel- gemarineerde knolselder- pinda
* Sint- Jacobsnoot
Ragout van bonen en chorizo- aardpeer- geuze
* Skrei
panade- Parijse champignons- postelein- kreeftenjus
* Kalfsrug
zwarte look- geglaceerde wortels- zwarte olijven
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 11,00)
glaasje Latinia vendemmia tardiva 2000 Italie -Sardegna (suppl. € 6,50) of Vicaris Tripel-Geuze (suppl. € 4,00)
→ hoevekazen ter vervanging van het dessert : suppl € 5,00
* Champagne
ijsparfait- bereidingen van framboos- kalamani
→ Glaasje dessertwijn (suppl. € 5,00)
* Menu Marifloor (5 gangen) : € 62,00
* Menu Rosalie (4 gangen) – excl. Sint- jacobsnoot (niet op zaterdag) :€ 52,00
* 5 gangen: aangepaste wijnen: € 26,00/ wijn Bobformule: € 12,00/ aangepaste bieren € 15,00
* 4 gangen: aangepaste wijnen: € 18,00/ wijn Bobformule: € 9,00 / aangepaste bieren € 11,50
Opgelet! de aangepaste wijnen of bieren schenken we tot en met het hoofdgerecht
Gelieve bij reservatie ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u.