Donderdag 11 april tem zondag 19 mei
° dit menu is uitsluitend verkrijgbaar tijdens onze avondshiften en op zondagmiddag     


* Oosterschelde Paling
rode biet- zure room- ganzenlever- geroosterde sesam

*Morieljes
Rundstong- tuinbonen- daslook- Parmentier van aardappel

* Corvina
rauw gebakken asperges- lamsoor- Karnemelk

* Schelvis
Asperges- kokkels- waterkers

* Kalfsrug
Prei- knolselder- graanmosterd- lente ui

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 11,00)
→ Hoevekazen ter vervanging van het dessert : suppl. € 5,00
Glaasje Latinia vendemmia tardiva 2000  Italie -Sardegna (suppl.  € 6,50)
Vicaris Tripel-Geuze (suppl. € 4,00) 

* Créme Brulée
Citrus- komkommer- witte chocolade- zuring
→ Glaasje dessertwijn Las Flores de Santalba 2015 (suppl. € 5,50)                                                                                                             

* Menu Roosmari (6 gangen) : € 70,00
* Menu Marifloor (5 gangen)  - excl. Morieljes: € 59,00
* Menu Rosalie (4 gangen) - excl. Corvina & Morieljes  (niet op zaterdag) :€ 48,00

* 6 gangen: aangepaste wijnen: € 30,00/ wijn Bobformule: € 15,00/ aangepaste bieren € 19,00
* 5 gangen: aangepaste wijnen: € 24,00/ wijn Bobformule: € 12,00/ aangepaste bieren € 15,00
* 4 gangen: aangepaste wijnen: € 18,00/ wijn Bobformule: € 9,00  / aangepaste bieren € 11,50

Opgelet! De aangepaste wijnen of bieren schenken we tot en met het hoofdgerecht.

° Check ook onze collectie à la carte wereldwijnen. Een 220 tal unieke topwijnen !
° Vanaf 20.30h is het niet meer mogelijk het 6 gangen menu te kiezen.
° Gelieve ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u ...