Vrijdag 20 september t.e.m. zondag 13 oktober
° dit menu is uitsluitend verkrijgbaar tijdens onze avondshiften en op zondagmiddag 


* Rund
Tartaar- gekonfijte tomaten- paling - dragon- pinda

* Ballotine 
gerookt- kokkels- grijze garnalen- spitskool 

* Buikspek
gegaard op 52°- sint-jacobsnoot- tamarinde- Thaise Curry- radijs 

* Heilbot
amandelen- knolselder- jus van truffel                                                                                                                            

* Hoender
wortel- tijm- ganzenleversaus- flan van lever- bospaddestoelen

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 12,00)
→ Hoevekazen ter vervanging van het dessert : suppl. € 5,00
Glaasje Gini Suave 2000  Italie - Veneto (suppl.  € 6,50)
Vicaris Tripel-Geuze (suppl. € 4,00) 

*Aardbei
Coco’s melk- citroenverbena- rabarber- honingtuile
→ Glaasje dessertwijn Las Flores de Santalba 2015 (suppl. € 5,50)                                                                                                             

* Menu Roosmari (6 gangen) : € 70,00
* Menu Marifloor (5 gangen)  - excl. Buikspek: € 60,00
* Menu Rosalie (4 gangen) - excl. Buikspek en Ballotine (niet op zaterdag) :€ 50,00

* 6 gangen: aangepaste wijnen: € 32,00/ wijn Bobformule: € 15,00/ aangepaste bieren € 19,00
* 5 gangen: aangepaste wijnen: € 26,00/ wijn Bobformule: € 12,00/ aangepaste bieren € 15,00
* 4 gangen: aangepaste wijnen: € 19,00/ wijn Bobformule: € 9,00  / aangepaste bieren € 11,50

Opgelet! De aangepaste wijnen of bieren schenken we tot en met het hoofdgerecht.

° Check ook onze collectie à la carte wereldwijnen. Een 220 tal unieke topwijnen !
° Vanaf 20.30h is het niet meer mogelijk het 6 gangen menu te kiezen.
° Gelieve ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u ...


Donderdag 17 oktober t.e.m. zondag 17 november
° dit menu is uitsluitend verkrijgbaar tijdens onze avondshiften en op zondagmiddag 


* Schotse Zalm
Venkel- miso- gin tonic- sinaasappel- pompoenpitten

* Ballotine
gerookt- kokkels- grijze garnalen- mosselen- spitskool 

* Sint- Jacobsnoot
Risotto- koningszwam- Thaise curry- Lardo di Colonato

* Langoustine
Fregola Sarda- gekorste ossenstaart- geitenkaas                                                                                                                        

* Hert
Girolles- pompoen- port- vanille- Japanse andoorn

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 12,00)
→ Hoevekazen ter vervanging van het dessert : suppl. € 5,00
Glaasje Gini Suave 2000  Italie - Veneto (suppl.  € 6,50)
Vicaris Tripel-Geuze (suppl. € 4,00) 

*Chocolade
Pannenkoek- nutella- banaan- gerookt ijs
→ Glaasje dessertwijn Las Flores de Santalba 2015 (suppl. € 5,50)                                                                                                             

* Menu Roosmari (6 gangen) : € 70,00
* Menu Marifloor (5 gangen)  - excl. Sint- Jacobsnoot: € 60,00
* Menu Rosalie (4 gangen) - Sint- Jacobsnoot en langoustine (niet op zaterdag) :€ 50,00

* 6 gangen: aangepaste wijnen: € 32,00/ wijn Bobformule: € 15,00/ aangepaste bieren € 19,00
* 5 gangen: aangepaste wijnen: € 26,00/ wijn Bobformule: € 12,00/ aangepaste bieren € 15,00
* 4 gangen: aangepaste wijnen: € 19,00/ wijn Bobformule: € 9,00  / aangepaste bieren € 11,50

Opgelet! De aangepaste wijnen of bieren schenken we tot en met het hoofdgerecht.

° Check ook onze collectie à la carte wereldwijnen. Een 220 tal unieke topwijnen !
° Vanaf 20.30h is het niet meer mogelijk het 6 gangen menu te kiezen.
° Gelieve ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u ...