Donderdag 23 mei tem zondag 30 juni
° dit menu is uitsluitend verkrijgbaar tijdens onze avondshiften en op zondagmiddag 


* Zeebaars
Tartaar- mango- courgette- karnemelk- zwarte olijven

*Witte asperges op zijn Vlaams
Hoeve ei- peterselie- zeemelde- vichyssoise- garnalen

* Polderhoen
Witte en groene asperges- peer- morieljes 

* Staartvis
Langoustine- dim sum- spinazie- citruskorst

* Lam
In vier delen- fris- zuur- kruidig- tahini        

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 11,00)
→ Hoevekazen ter vervanging van het dessert : suppl. € 5,00
Glaasje Gini Suave 2000  Italie - Veneto (suppl.  € 6,50)
Vicaris Tripel-Geuze (suppl. € 4,00) 

* Peche Melba
Perzik- framboos- vlierbloesem- pistache- eiwit
→ Glaasje dessertwijn Las Flores de Santalba 2015 (suppl. € 5,50)                                                                                                             

* Menu Roosmari (6 gangen) : € 70,00
* Menu Marifloor (5 gangen)  - excl. Witte asperges: € 59,00
* Menu Rosalie (4 gangen) - Witte asperges & Polderhoen (niet op zaterdag) :€ 48,00

* 6 gangen: aangepaste wijnen: € 30,00/ wijn Bobformule: € 15,00/ aangepaste bieren € 19,00
* 5 gangen: aangepaste wijnen: € 24,00/ wijn Bobformule: € 12,00/ aangepaste bieren € 15,00
* 4 gangen: aangepaste wijnen: € 18,00/ wijn Bobformule: € 9,00  / aangepaste bieren € 11,50

Opgelet! De aangepaste wijnen of bieren schenken we tot en met het hoofdgerecht.

° Check ook onze collectie à la carte wereldwijnen. Een 220 tal unieke topwijnen !
° Vanaf 20.30h is het niet meer mogelijk het 6 gangen menu te kiezen.
° Gelieve ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u ...