Donderdag 12 juli tem zondag 18 augustus
° dit menu is uitsluitend verkrijgbaar tijdens onze avondshiften en op zondagmiddag 


*Tomaat - Garnaal                                                                                
Gekleurde tomaten- bavarois- ketchup- hand gepelde grijze garnalen

* Makreel                                                                                          
gebrand- watermeloen- radijs- basilicum

* Kwartel
diverse bloemkolen – Bleu D’ Auvergne - pijnboompitten 

* Tarbot
mosseltjes- erwten- kalfsjus

* Duif uit Anjou
kersen- rode biet- bulgur- Rodenbach        

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 11,00)
→ Hoevekazen ter vervanging van het dessert : suppl. € 5,00
Glaasje Gini Suave 2000  Italie - Veneto (suppl.  € 6,50)
Vicaris Tripel-Geuze (suppl. € 4,00) 

*Blauwe bessen
Limoen- atsina- violette- honing
→ Glaasje dessertwijn Las Flores de Santalba 2015 (suppl. € 5,50)                                                                                                             

* Menu Roosmari (6 gangen) : € 70,00
* Menu Marifloor (5 gangen)  - excl. Makreel: € 59,00
* Menu Rosalie (4 gangen) - Kwartel & Makreel (niet op zaterdag) :€ 48,00

* 6 gangen: aangepaste wijnen: € 30,00/ wijn Bobformule: € 15,00/ aangepaste bieren € 19,00
* 5 gangen: aangepaste wijnen: € 24,00/ wijn Bobformule: € 12,00/ aangepaste bieren € 15,00
* 4 gangen: aangepaste wijnen: € 18,00/ wijn Bobformule: € 9,00  / aangepaste bieren € 11,50

Opgelet! De aangepaste wijnen of bieren schenken we tot en met het hoofdgerecht.

° Check ook onze collectie à la carte wereldwijnen. Een 220 tal unieke topwijnen !
° Vanaf 20.30h is het niet meer mogelijk het 6 gangen menu te kiezen.
° Gelieve ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u ...