Donderdag 31 januari t.e.m. zondag 3 maart

° dit menu is uitsluitend verkrijgbaar tijdens onze avondshiften en op zondagmiddag                     


* Sint- jacobsnoot
curry- ricotta- granaatappel- gemarineerde knolselder- pinda

* Pladijs
witloof- sinaasappel- grijze garnalen

* Risotto
geitenkaas- koolrabi- geuze- waterkers

* Skrei
panade- Parijse champignons- dashi

* Parelhoen
Fine Champagne- knolselder- spruiten

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen van kaasmeester Luc Callebaut, voorgesteld door de Chef (suppl. € 11,00)
→ Hoevekazen ter vervanging van het dessert : suppl. € 5,00
Glaasje Latinia vendemmia tardiva 2000  Italie -Sardegna (suppl.  € 6,50) 
Vicaris Tripel-Geuze (suppl. € 4,00) 

* Eiwit à la neige
munt- mandarijn- honing- koude chocolade
→ Glaasje dessertwijn Las Flores de Santalba 2015 (suppl. € 5,50
)                                                                                                                                


* Menu Roosmari (6 gangen) : € 70,00

* Menu Marifloor (5 gangen)  - excl. Pladijs : € 59,00

* Menu Rosalie (4 gangen) - excl. Pladijs & Risotto (niet op zaterdag) :€ 48,00


* 6 gangen: aangepaste wijnen: € 30,00/ wijn Bobformule: € 15,00/ aangepaste bieren € 19,00

* 5 gangen: aangepaste wijnen: € 24,00/ wijn Bobformule: € 12,00/ aangepaste bieren € 15,00

* 4 gangen: aangepaste wijnen: € 18,00/ wijn Bobformule: € 9,00 / aangepaste bieren € 11,50


Opgelet! de aangepaste wijnen of bieren schenken we tot en met het hoofdgerecht

Gelieve bij reservatie ons op de hoogte te brengen van een eventuele allergie. De chef overloopt dan graag het menu met u.